10 csodás cél, amit elérhetsz

1. Nem fogja elszigetelve érezni magát, ha külföldön van: bátran beszélgethet a szállodában, a múzeumokban, a kirándulásokon. A nyaraláson bátran rendelhet az étteremben, társaloghat a pincérrel, vagy a szálloda többi vendégével!

2. Pozitív irányba fog változni az élete: nő az önbizalma, magabiztosabb, elégedettebb és műveltebb lesz, hiszen természetes lesz Önnek, hogy idegen nyelven is meg tud majd szólalni!

3. Állást kereshet külföldön: ha alap szinten beszéli az adott ország nyelvét, az itthoninál jóval magasabb fizetéssel helyezkedhet el.

4. Végre megszerezheti a nyelvvizsgáját, ami egy szuper sikerélmény, és sok munkahelyen el is várják!

5. Nem kell többé más segítségét kérni, ha repülőjegyet akar venni, vagy idegen nyelven kell intéznie bármit! Nem kell félnie, ha telefonon vagy e-mailben angolul vagy más idegen nyelven szólítják meg.

6. Beiratkozhat az idegen nyelvű könyvtárakba, és kikölcsönözhet egy csomó könyvet. Elolvashatja a kedvenceit eredeti nyelven is! A nyelvtanulásból igazi hobbi lesz ezáltal.

7. Már nem csak magyarul böngészhet az interneten - kinyílik Ön előtt egy új világ! Szuper filmeket nézhet idegen nyelven - szórakozva tanulhat!

8. Turistaként sikerélményeket élhet át: megismerhet egy csomó más nemzetiségű embert! Új barátok, új élmények, új lehetőségek várnak Önre!

9. A külföldön élő családtagokkal, barátokkal tartani tudja a kapcsolatot! Tud velük beszélgetni, levelezni.

10. Ha otthon kezd el nyelvet tanulni, később már bátran beiratkozhat egy nyelviskolába, nem fogja kínosan érezni magát, mert az alapok már meglesznek!