Érdemes angol nyelvű mesterdiplomát szerezned?

Angol nyelvű Msc = nemzetközi szintű képzés

A képzések nemzetközi környezetben zajlanak, a külföldi hallgatók jelenléte, a multikulturális környezet nyitottságot, széles látókört és nem utolsó sorban biztos nyelvtudást ad a magyar hallgatóknak. Így e képzések természetesen a karriercélokat is kiszélesíthetik: az itt szerzett diploma belépő lehet a hazai nemzetközi szintű cégekhez ugyanúgy, mint a külföldi vállalatokhoz.

A képzések hallgatói számára kiváló tapasztalatszerzési lehetőséget nyújtanak a kettősdiploma programok, amelyekkel nívós európai egyetemek diplomáját tudják megszerezni a magyar oklevél mellé a jól teljesítők. A mobilitással járó kettősdiploma programokkal tovább szélesedhet a hallgatók látóköre, tudásbázisa - és kalandnak sem utolsó egy-két félév egy külföldi egyetemen.

Válj kiváló vezetővé - angolul

A magyar intézmények közül kiemelhető a Pécsiközgáz, ahol az elérhető két angol nyelvű mesterképzés közül a program érett meg arra, hogy idén elinduljon az EFMD programakkreditáció útján és várhatóan sikerrel vegye a nemzetközi szintű kihívásokat.

Akik most felvételiznek erre a képzésre már nemzetközileg elismert és hasznosítható diplomával távozhatnak. 

Forrás: Eduline