Mi a kommunikációs módszerünk lényege?

Ti kérdeztétek:

Mi a kommunikációs módszer lényege? 

Ha csak 1 mondatban lehetne válaszolni, akkor ez lenne az:

Az újonnan megtanított szókincs, a friss nyelvtani egységek azonnali gyakoroltatása szituációkban, pármunkában, 3-as kiscsoportokban.

Ennek az a haszna, hogy a folyékonyság ugrásszerűen fejlődik, máris látni fogod, érzékeled, amikor beszélgetsz valakivel, vagy állásinterjúra mész. Gyorsan előjönnek a begyakorolt mondatok, kérdések, nem megy el az idő azzal, hogy úgy kell „előbányászni” a válaszokat.

A második haszna pedig pszichológiai oldalról nézve, rendkívül kifizetődő, mert meg mersz szólalni igazi éles helyzetekben, bátran társalogsz még idegenekkel is, mert a kis csoportodban már gyakoroltad ezeket a kifejezéseket.

Nagyobb önbizalomra teszel szert, nem vágod rövidre a mondandódat, sőt, jobban belemész még olyan helyzetekbe is, amelyekben esetleg tudod, hogy nem  vagy teljesen profi, a témát illetően.

A nyelvtanulás célja nem az, hogy tökéletesen tudj fordítani magadban, hanem az, hogy bárhol, bármikor elboldogulj, legyenek azok a hétköznapok, munkahelyi környezet, állásinterjú, nyaralás, vagy esetleg külföldi munkavállalás.

Gyere, és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat és less el néhány trükköt Diákjainktól!