Milyen az élet angoltudás nélkül?

Azok számára, akiknek eltökélt céljuk, hogy Angliában vagy az USA-ban szeretnének dolgozni, elképzelhetetlen az élet angoltudás nélkül. Nagyon nehéz munkát találni, önéletrajzot írni, telefonálni, e-mailt írni, egyeztetni a munkaadóval, kommunikálni a munkahelyen, ha nincs meg a megfelelő nyelvtudás.

Sajnos az nem működik, hogy "majd kimegyek, aztán majd rámragad valami…" - a nulláról kezdeni nagyon nehéz. De ha már előbb nekiállsz, és úgy mész ki, hogy van egy alap szintű tudásod, akkor sokkal sokkal könnyebb: nem fogsz stresszelni, nem fogsz leizzadni, nem fogsz állandóan azon agyalni, mit hogyan kell mondanod angolul...

Azok számára, akiknek kint élnek rokonai, barátai angol nyelvterületen, szintén elképzelhetetlen az élet nyelvtudás nélkül. Hiszen az utazás során, a szállodában, az étteremben, a tömegközlekedéshez, a múzeumlátogatáshoz stb. szükséges legalább egy minimális nyelvtudás.

Nem lehet mindig másra támaszkodni, nem lehet mindig kézzel-lábbal mutogatni, mert az nagyon kellemetlen. Képzeld csak el, mekkora sikerélmény lenne, és hogy örülnének a barátok, rokonok is, ha bátran meg mernél szólalni angolul...

Azok számára, akiknek a gyerekei, unokái élnek angol nyelvterületen, szintén nagyon fontos a nyelvtudás. Hiszen sok esetben az unokák a szüleikkel már többnyire angolul beszélnek, így a nagyszülők ki vannak rekesztve a kommunikációból.

Azok számára, akik itthon szeretnének jobb állást, jobb fizetést, jobb életszínvonalat, azok számára is elképzelhetetlen az élet angoltudás nélkül, hiszen ma Magyarországon a legelső, a legkeresettebb és legnépszerűbb idegen nyelv az angol.

Vágj bele a tanulásba, fejleszd magad egy még magasabb szintre, hogy végre elnyerd álmaid állását!

Hogy milyen az élet angoltudás nélkül?

Folytonos sóvárgás valami jobb, valami élhetőbb környezetért, munkáért, állásért.

Vágyakozás és folytonos hiányérzet az angol nyelvterületen élő rokonok, barátok iránt.

Nehézkes (vagy inkább lehetetlen) kommunikáció angol nyelvterületen.

Tegyél érte, hogy ne kelljen átélned ezt a folytonos hiányérzetet!

Tanulj meg angolul, hogy végre elérd a célodat, legyen az új állás, a rokonokkal való kapcsolattartás vagy "csak" egy utazás a csodás Angliába, Írországba, Skóciába vagy az USA-ba!

Éld át, milyen remek érzés magabiztosan beszélni angolul : )