Radírozd le a hibákat a beszédben extra gyorsan

Hol a hiba - mi helytelen a párbeszédekben?

Találd meg a hibákat a szövegekben - mindegyikben 3 van. Amit hibásnak gondolsz, arra kattints rá és kiderül, ha valóban az.

 

Szókincs-gyarapító és szövegértést fejlesztő cikkek változatos témákban, a politikától a kultúrán és gazdaságon át a szórakoztató olvasmányokig - a könnyű feldolgozás érdekében szövegbe épített szószedettel, ellenőrző kérdésekkel és magyar fordítással.

 

Egyszerű és nehezebb feladatok, melyek tanuló-barát kialakításukkal élvezetes kiegészítői lehetnek a tankönyvek és feladatgyűjtemények által nyújtott gyakorlási lehetőségeknek.

 

Underground: Az üzleti életben, gazdasági hírek olvasásánál hasznos üzleti angol anyagok, számos területet lefedve az álláskereséstől a tőzsdén át a vállalat csődbe kerüléséig.

 

Dalszövegek, melyekből néhány szót kihagytunk, hogy a szöveg fölött található zenelejátszó indítása után kipróbálhasd, mennyire érted meg a beszélt (énekelt) angolt.

 

Online játékok a nyelv alapjainak gyakorlására; haladó szinten állóknak egy kis szókincs-kvíz. Tananyag-ajánló az interneten máshol található angoltanuló oldalakról.

Itt találod a felsorolt témákat:

https://www.angol-tanulas.hu/