Tagadják az UFO-k létezését az USA-ban

Az idegenek teremtették meg Istent, amikor elhagyták a Földet, állítja az "Ősi idegenek" sorozat egyik fő szakértője

Bennfentesek fedik fel a föld alatti katonai és vállalati bázisok titkát, ahol futurisztikus technológiákat őriznek

 Képtelen történelem - A nácik és az űrlények

Egykori magas rangú Pentagon tisztviselő szólalt meg azzal kapcsolatban, ahogy az amerikai kormány kezeli a katonai személyzet állítólagos UFO észleléseit. Chris Mellon, aki Bill Clinton és George W Bush védelmi hírszerzési adminisztratív ügyekért felelős helyettes asszisztense volt, elmondta, hogy az USA nem veszi figyelembe a katonai személyek UFO megfigyeléseit, amelyek veszélyeztetik a nemzetbiztonságot.

Mellon magas szintű engedéllyel rendelkezett, egy olyan bizottság tagja volt, amely felügyeli az összes Védelmi Minisztériumi speciális hozzáférési programot, egy évtizedet töltött a szenátus hírszerző bizottságában, és minősített projekteken dolgozott a szigorúan titkos 51-es körzet légierő bázisán Nevadában.

Jelenleg tagja a Blink-182 egykori énekese, Tom DeLongue által létrehozott To Stars Academy UFO kutatócsoportjának, amely számos amerikai katonai videót hozottt nyilvánosságra, amelyek UFO-kat mutattak.

Mellon szerint a videókban látható megmagyarázhatatlan járművek igazolhatják az idegenek látogatását, vagy hogy a kínaiak és az oroszok sokkal jobb technológiát fejlesztettek ki, mint amilyennel az Egyesült Államok rendelkezik.

Mellon szerint a kormánynak sokkal többet kell tennie ahhoz, hogy tanulmányozhassák a megmagyarázhatatlan tárgyakról szóló jelentéseket.

"Az amerikai pilóták számos, megmagyarázhatatlan objektummal való találkozását bemutató videók azt sugallják, hogy léteznek olyan repülőgépek, amelyek jóval fejlettebbek, mint amilyeneket Amerika vagy szövetségesei ismernek.

Ezeket lehet, hogy nem idegen civilizációk hozták létre, és ha nem, akkor úgy tűnik, hogy egy másik ország, például Kína vagy Oroszország olyan technológiával rendelkezik, amelyről nem tudunk.

Akárhogy is, a furcsa és megmagyarázhatatlan videók azt sugallják, hogy van valami, amit sürgősen meg kell vizsgálni.

De a Pentagonban a parancsnoki láncolatban felfelé és lefelé aggódnak, hogy a bizarr videókat egymáshoz köthető eseményekként kellene kezelni, nem pedig különös, egyéni esetekként.

Ha ezek a járművek azt jelentik, hogy Oroszország, Kína vagy más nemzet eltitkol egy elképesztő technológiai áttörést, hogy csendben tovább erősítse vezető szerepét, akkor mindenképpen válaszolnunk kell erre.

Talán az orosz elnök, Vlagyimir Putyin legutóbbi állításai a meghajtás terén történt áttörésről nem csupán üres szavak.

Vagy, ha ezek a járművek valóban nem a Földről származnak, akkor még inkább szükség van rá, hogy kitaláljuk, mi is ezek," - mondta Mellon.

Szerinte a kérdést azért nem oldják meg, mert a magas rangú hírszerző tisztviselők látszólag attól tartanak, hogy nevetségessé válnak, mert komolyan veszik a jelenséget.

Hozzátette: "De senki sem akar 'az idegen fickó' lenni a nemzetbiztonsági bürokráciában; senki sem akar nevetségessé válni vagy a partvonalon kívülre kerülni azért, mert figyelmet szentelt a kérdésnek.

Ez igaz felfelé és lefelé is a parancsnoki láncban, és ez komoly és ismétlődő akadályt jelent a haladásban."

Mellon azt követően szólalt meg, hogy a To The Stars Academy nyilvánosságra hozott egy harmadik videót, amelyet egy amerikai haditengerészeti pilóta radarja rögzített, amelyen állítólag egy UFO látható.

Az ügyet az USA Védelmi Minisztériuma Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító Programja (AATIP) vizsgálta, amely 2007 és 2012 között működött, de feloszlatták, miután hatástalannak minősítették.

Sem a Védelmi Minisztérium, sem az amerikai Pentagon nem fűzött megjegyzést Mellon állításaihoz.