TOP angol (legegyszerűbb) appok + részletes ismertetésük

Nyelvet tanulni számtalan módon lehet, de az az igazság, hogy mi felnőttek mindig is imádtunk játszva tanulni. Egyszerűen ez sosem megy ki a divatból. Ezért is ennyire népszerűek a nyelvtanuló appok.

 

Leteszteltünk vagy húszat és ezek közül, most a 6 legjobbat válogattuk össze neked. Ezek között lesznek kimondottan szókincsfejlesztő, szótanuló applikációk. Továbbá az angol nyelvtant gyakorló és egyszerre több készséget is fejlesztő alkalmazások, kezdjünk is bele!

Xeropan, a TOP 1.

Xeropan

 

Világszerte több mint 100 millióan tanulnak nyelvet eme nyelvtanuló app segítségével. Nincs olyan nyelvtanulós app lista, ahol a Duolingo ne kapna helyet.

 

Persze azért is használják ilyen sokan, mert az angol mellett ma már több tucat nyelv közül választhatunk ebben az alkalmazásban.

Duolingo

 

A Quizlet nyelv -és szótanuló appot napi szinten több, mint 10 millióan használják és folyamatosan fejlődik.

 

Alapvetően szókártyákra épül, ami azt jelenti, hogy létrehozhatsz egy virtuális kártyát, aminek az egyik felén egy szó/kifejezés található, a másik felén pedig egy definíciója, leírása.

Quizlet

 

Angol nyelvtan appok:

Nincsen valóban használható nyelvtudás, alapos nyelvtani ismeretek nélkül. Szerencsére már ennek az elsajátításához sem kell az unalmas tankönyveket bújni, hanem van pár remek nyelvtanulóknak szánt angol nyelvtan app.

Applikaciók laptopra és telefonra

Forrás: Angol Intézet